Inschrijven voorlichtingsavond OVC voor ouders

Hier kunt u zich als ouder/verzorger van een leerling uit groep 8 inschrijven voor de HAVO/VWO voorlichtingsavond van het Oostvaarders College op donderdag 4 november om 19:25 uur (inloop vanaf 18:45 uur).

Er zijn drie rondes. In één van de rondes wordt een presentatie gehouden door de heer Mark Manders; de rector van de school. Deze presentatie hoeft u niet meer te kiezen, u wordt hiervoor al ingedeeld. Voor de overige twee rondes kunt u een keuze maken uit een aantal onderwerpen. Over de gehele avond volgt u dus in totaal 3 presentaties. Uw kind is gedurende deze tijd ondergebracht bij de workshop van één van de keuzelessen.

Als het aanmelden niet lukt of er gaat iets fout, dan kunt u contact opnemen met het Oostvaarders College op telefoonnummer 036-5492492.

Indien u met zijn twee├źn komt, dan kunt u ervoor kiezen om zich in te schrijven voor verschillende workshops. In dat geval mag u zich per persoon inschrijven. Als u juist samen hetzelfde programma wilt volgen, dan schrijft u zich één keer in en selecteert u hieronder het juiste aantal personen.

Voornaam(*)
Tussenvoegsel
Achternaam(*)
Email(*)
Deze inschrijving is (*)
Keuze 1 (*)
Keuze 2

Invoervelden met een * zijn verplicht.

Korte privacyverklaring: informatie die u met ons deelt via deze website, wordt slechts gebruikt om bij te houden wie zich heeft ingeschreven voor welke presentatie en om een bevestiging van de inschrijving te sturen via email. Na afloop van de voorlichtingsavond zullen wij alle persoonsgegevens die via deze website zijn verzameld direct wissen. Indien u inzage wilt in de gegevens die we van u hebben of indien u wilt dat wij uw gegevens eerder verwijderen, dan kunt u contact opnemen met directiesecretariaat@ovc.asg.nl.